Uncategorized

Világraszóló Bajnokaink a Millenárison (x)

Világraszóló Bajnokaink a Millenárison (x)
Az Üvegcsarnokban rendezett tárlat több mint 300 ikonikus tárgyat mutat be, köztük 71 aranyéremet, zászlókat, diplomákat, a győzelmekhez kapcsolódó személyes tárgyakat, sporteszközöket, melyek egyszerre egy térben soha nem voltak még láthatók. A döntők kellemesen borzongató és megható pillanatai újra megelevenednek a kereshető adatbázisban és a kijelzőkön.  

A vállalkozó szellemű látogatókat szellemi és fizikai kihívások, valamint interaktív elemek várják a „Bajnok Akadémián”.

A kiállítást kísérő Millenáris Bajnokok Parkja programsorozat keretében lesz lehetőség sportágat választani, kulturális élmények közt barangolni és természetesen sportolni is. A majd egy hónapig tartó Magyarock Lounge olimpiai találkozóponton különleges és izgalmas beszélgetéssorozatokban, elemzésekben, találkozásokban lehet részünk, és az itt induló Filmklub legendás, sport tematikájú filmekkel és meglepetésvendégekkel vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Július 23. és augusztus 8. között a Millenárisra látogatók hozzájárulhatnak egy rekordkísérlet sikeréhez is, ugyanis a „Tekerj velünk Tokióba!” program célja, hogy a parkban kerékpáron ez idő alatt letekert kilométerek elérjenek Tokióig.

Világraszóló Bajnokaink a Millenárison (x)
A „Bajnokok Fala” kültéri installáció a tokiói olimpiát követően, augusztus elejétől lesz látható a Millenáris főbejáratánál, bemutatva, hogyan szerepelt hazánk a különféle olimpiai versenyeken. Kik voltak azok az érmet nyert sportoló hőseink, akikre az egész ország büszke a mai napig is, eddigi érmeseink teljes névsorával és elért eredményeivel.

Világraszóló Bajnokaink a Millenárison (x)
A „Magyar edzők a nagyvilágban” hiánypótló kiállítás a külföldön sikereket elért magyar mestereket mutatja be, és izgalmas, vagy épp meglepő történeteket mesél az itthon edzőként kevésbé ismert magyar legendákról. A tárlat ingyenesen megtekinthető 2021 nyarán, a Széllkapu Park Függőkertjében.

A kiállítás gondoskodik róla, hogy októberig ne kelljen sokat töprengeni, ha felmerül a kérdés bennünk: „Na, mit csináljunk ma?”

A válasz: irány a Millenáris olimpiai programsorozata!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük