Beírta barátja nevét a Google-ba, kiderült, kettős életet él.

Egy összetört szívű nő megdöbbentő felfedezést osztott meg a nagyvilággal. Egyszer gondolt egyet, és ráguglizott a pasijára, de amit talált, arra rémálmaiban sem gondolta volna: a férfi ugyanis kettős életet élt.

Beírta barátja nevét a Google-ba, kiderült, kettős életet él.

Fotó: Getty Images

Pris TikTok oldalán osztotta meg az esetet. „Véletlenszerűen rágugliztam a barátom nevére péntek este… Majd kiderült, van egy felesége és egy gyereke, aki hat hónapos” – mondta el a nő, akinek videóját 1,1 millióan nézték meg.

Mivel a barátjának elég egyedi neve van, a véletlen megegyezés másvalakivel, teljesen ki van zárva. Az első sokk után ráadásul a nő továbbkutakodott, és megtalálta a kisbaba anyjához tartozó Facebook és Instagram fiókokat, ahol a fotók nyilvánvalóan bizonyítják, hogy párja kettős életet él, és családapát játszik, amikor nem vele van.

A történet azzal folytatódik, hogy bár a férfi a szembesítésre letiltással reagált, a feleség hajlandó volt találkozni a lánnyal, és megbeszélni a történteket. „Kiderült, hogy mindketten pontosan egy időben kezdtünk randizni vele. A nő néhány hónappal később teherbe esett –mesélte el Pris a sötét titkot követőinek. – Beteg leszek attól, amennyit hazudott nekem” – zárta szavait keserűen.

(via)

Kapcsolódó

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük