Uncategorized

Titokban vették videóra a rendőrnőt, aki megható dolgot tett egy hajléktalannal

Emberségből jelesre vizsgázott az az atlantai rendőr, aki vett egy pár cipőt egy mezítlábas hajléktalannak. A nemes gesztusról egy járókelő készített videót, ami nagyot ment a neten.

Az atlantai rendőrség egy Facebook-bejegyzésben azt írta, hogy a nemes lelkű rendőrnő S. Thomas járőr volt, az eset pedig hónapokkal ezelőtt történt. Munkája közben észrevett egy férfit, aki mezítláb sétált az esőben. Megkérdezte tőle, hogy szüksége van-e cipőre és zoknira, és miután a férfi igennel felelt, vett neki cipőt és zoknit.

De mire visszaért a helyszínre, a férfi már nem volt. Ezért a cipőt betette a csomagtartóba abban bízva, hogy később majd találkozik a hajléktalannal, és odaadhatja neki. Így is történt, nem sokkal később egy élelmiszerboltnál futott össze a mezítlábas férfival. Akkor készült a videó, amikor a rendőr átadta neki a cipőt.

A rendőrség azt is írta, hogy a rendőrnő nem volt tudatában annak, hogy felvétel készül róla, egyszerűen látott egy embert, aki segítségre szorult, jó cselekedetéért pedig nem várt tapsot.

(Fox News)

(Kiemelt kép: Instagram/atluncensored)

Még több cipőadományozás az nlc-n:

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük